Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Skuadra e Drejtesise

Gjithashtu i njohur si:

Skuadra e Drejtesise - Superheronjtë dhe Gjuetarët


Vështrim i përgjithshëm
Skuadra e Drejtësisë po përballet me një tmerr të ri: ata janë ktyer në adoleshentë! Ndërkohë, heronjtë e Rubi-t, duhet të bashkojnë forcat me skuadrën e Drejtësisë për të zbuluar pse planeti i tyre është ndryshuar në mënyrë misterioze përpara se një e keqee madhe të shkatërrojë gjithçka.
IMDB
na
Shteti
Kohëzgjatja
na min
Data e publikimit
na
231 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Mbylle