Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Hotel Transilvania

Gjithashtu i njohur si:

Hotel Transilvania Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
⁣Drakula, i cili drejton një resort të nivelit të lartë larg botës njerëzore, kalon në modalitetin e tepërt mbrojtës kur një djalë zbulon vendpushimin dhe bie në dashuri me vajzën adoleshente të kontit.
367 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu