Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Kthimi i Gulverit

Gjithashtu i njohur si:

Kthimi i Gulverit Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Udhetari dhe aventurieri boteror Guliveri, ftohet te kthehet ne Liliput, qyteti që me pare shpëtoi nga flota armike e fqinjit Blefuskut.
84 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Mbylle