Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Legjenda e Atlantides

Gjithashtu i njohur si:

Legjenda e Atlantides Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
⁣Legjenda e famshme e një qyteti të lashtë, të mrekullueshem dhe shumë të veçante që quhet Atlantide. Njerëzit e lashtë të këtij qyteti dinë shume sekrete, si ai i 4 kristaleve, të cilin nje magjistar i lig do ta keqperdore.
107 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu