Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Raja dhe dragoi i fundit

Gjithashtu i njohur si:

Raja dhe dragoi i fundit - Dubluar në Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Në Azinë Juglindore, Raya është një vajzë me një frymë të fortë aventureske e cila jeton në një mbretëri të quajtur Kumadra. E vendosur në një territor të largët, mbretëria është e populluar nga një civilizim i lashtë i përbërë nga pesë klane të ndryshme dhe njihet si Toka e Dragonjëve. Në një përpjekje për të rivendosur ekuilibrin në tokën e saj, Raya do të ketë për detyrë të gjejë dragoin e fundit, duke përjetuar bëmën më të madhe të jetës së saj.
345 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu