Update per faqen

Update ne AnimeShqip

20 Qershor 2024

  • Kemi shtuar koleksionet
  • Kemi bere mundesin qe dhe perdoruesit te vendosin koleksione ne faqe.

21 Qershor 2024

Faqja u perkthye komplet ne gjuhen Shqipe

Si funksionon? Nese ju beni koleksione te filmave dhe serialeve te preferuara dhe deshironi qe ne ti vendosim ne Home Page ( Faqen Kryesore ) kjo mund te ndodhe tashme.  Nese do qe koleksionet tuaja jen per te gjith na kontakto ne Discord 

17 Korrik 2024

Vendosem 1 buton te sugjerimet per te shpjeguar se si mund te sugjerosh.

Perkthim i fjaleve te sugjerimet.

Dizajn i ri per login register dhe recovery