Bashkohu me ne

My Daemon

Gjithashtu i njohur si:

My Daemon Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Në të ardhmen e afërt, pasi një shpërthim bërthamor ka bërë që Toka të përplaset me ferrin, studenti fillor Kento gjen një krijesë të vogël Daemon të quajtur Anna dhe e ngre atë. Seriali ndjek aventurat e Kentos dhe Anës teksa ata nisin një udhëtim për të shpëtuar nënën e tij.
315 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu