Bashkohu me ne

Fate/stay night: Unlimited Blade Works

Gjithashtu i njohur si:

Fate/stay night: Unlimited Blade Works Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Lufta e Grailit të Shenjtë është një betejë mbretërore midis shtatë magjistarëve që shërbejnë si Mjeshtra. Mjeshtrit, nëpërmjet përdorimit të vulave komanduese që u jepen kur hyjnë në luftë, urdhërojnë Shpirtrat Heroikë të njohur si Shërbëtorë që të luftojnë për ta në betejë. Në Luftën e Pestë të Gralit të Shenjtë, Rin Toosaka është ndër magjistarët që hyjnë në garë. Me Shërbëtorin e saj, Archer, ajo shpreson të marrë çmimin përfundimtar - Grailin e Shenjtë, një artefakt magjik i aftë për t'i plotësuar çdo dëshirë zotëruesit të tij. Një nga shokët e klasës së Rin, Emiya Shirou, rastësisht hyn në konkurs dhe përfundon duke komanduar një Shërbëtor të tijin të njohur si Saber. Ndërsa e gjejnë veten përballë armiqve të ndërsjellë, Rin dhe Shirou vendosin të krijojnë një aleancë të përkohshme ndërsa sfidojnë kundërshtarët e tyre në Luftën e Gralit të Shenjtë.
IMDB
9.5
Shteti
Data e publikimit
2014
1,379 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu