Black Clover

Black Clover Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Asta dhe Yuno u braktisën në të njëjtën kishë në të njëjtën ditë. Të rritur së bashku si fëmijë, ata njohën "Mbretin Magjistar" - një titull që i jepet magjistarit më të fortë në mbretëri - dhe premtuan se do të konkurronin kundër njëri-tjetrit për pozicionin e Mbretit Magjistar të ardhshëm. Megjithatë, ndërsa ata u rritën, dallimi i thellë mes tyre u bë i dukshëm. Ndërsa Yuno është në gjendje të përdorë magji me fuqi dhe kontroll të mahnitshëm, Asta nuk mund të përdorë fare magji dhe përpiqet me dëshpërim të zgjojë fuqitë e tij duke u stërvitur fizikisht. Kur mbushin moshën 15 vjeç, Yunos i dhurohet një Grimoire spektakolare me një tërfil me katër fletë, ndërsa Asta nuk merr asgjë. Sidoqoftë, menjëherë pas kësaj, Yuno sulmohet nga një person i quajtur Lebuty, qëllimi kryesor i të cilit është të marrë Grimoire të Yunos. Asta përpiqet të luftojë Lebuty, por ai është i tejkaluar. Edhe pse pa shpresë dhe në prag të humbjes, ai gjen forcën të vazhdojë kur dëgjon zërin e Yunos. Duke lëshuar emocionet e tij të brendshme në tërbim, Asta merr një tërfil me pesë fletë Grimoire, një "Tërfili i Zi" duke i dhënë atij fuqi të mjaftueshme për të mposhtur Lebuty. Disa ditë më vonë, të dy miqtë nisen në botë, duke kërkuar të dy të njëjtin qëllim - të bëhen Mbreti Magjistar!
1.Episodi
Episodi 1
2.Episodi
Episodi 2
3.Episodi
Episodi 3
4.Episodi
Episodi 4
5.Episodi
Episodi 5
6.Episodi
Episodi 6
7.Episodi
Episodi 7
8.Episodi
Episodi 8
9.Episodi
Episodi 9
10.Episodi
Episodi 10
11.Episodi
Episodi 11
12.Episodi
Episodi 12
13.Episodi
Episodi 13
14.Episodi
Episodi 14
15.Episodi
Episodi 15
16.Episodi
Episodi 16
17.Episodi
Episodi 17
18.Episodi
Episodi 18
19.Episodi
Episodi 19
20.Episodi
Episodi 20
21.Episodi
Episodi 21
22.Episodi
Episodi 22
23.Episodi
Episodi 23
24.Episodi
Episodi 24
25.Episodi
Episodi 25
26.Episodi
Episodi 26
27.Episodi
Episodi 27
28.Episodi
Episodi 28
29.Episodi
Episodi 29
30.Episodi
Episodi 30
31.Episodi
Episodi 31
32.Episodi
Episodi 32
33.Episodi
Episodi 33
34.Episodi
Episodi 34
35.Episodi
Episodi 35
36.Episodi
Episodi 36
37.Episodi
Episodi 37
38.Episodi
Episodi 38
39.Episodi
Episodi 39
40.Episodi
Episodi 40
41.Episodi
Episodi 41
42.Episodi
Episodi 42
43.Episodi
Episodi 43
44.Episodi
Episodi 44
45.Episodi
Episodi 45
46.Episodi
Episodi 46
47.Episodi
Episodi 47
48.Episodi
Episodi 48
49.Episodi
Episodi 49
50.Episodi
Episodi 50
51.Episodi
Episodi 51
52.Episodi
Episodi 52
53.Episodi
Episodi 53
54.Episodi
Episodi 54
55.Episodi
Episodi 55
56.Episodi
Episodi 56
57.Episodi
Episodi 57
58.Episodi
Episodi 58
59.Episodi
Episodi 59
60.Episodi
Episodi 60
61.Episodi
Episodi 61
62.Episodi
Episodi 62
63.Episodi
Episodi 63
64.Episodi
Episodi 64
65.Episodi
Episodi 65
66.Episodi
Episodi 66
67.Episodi
Episodi 67
68.Episodi
Episodi 68
69.Episodi
Episodi 69
70.Episodi
Episodi 70
71.Episodi
Episodi 71
72.Episodi
Episodi 72
73.Episodi
Episodi 73
74.Episodi
Episodi 74
75.Episodi
Episodi 75
76.Episodi
Episodi 76
77.Episodi
Episodi 77
78.Episodi
Episodi 78
79.Episodi
Episodi 79
80.Episodi
Episodi 80
81.Episodi
Episodi 81
82.Episodi
Episodi 82
83.Episodi
Episodi 83
84.Episodi
Episodi 84
85.Episodi
Episodi 85
86.Episodi
Episodi 86
87.Episodi
Episodi 87
88.Episodi
Episodi 88
89.Episodi
Episodi 89
90.Episodi
Episodi 90
91.Episodi
Episodi 91
92.Episodi
Episodi 92
93.Episodi
Episodi 93
94.Episodi
Episodi 94
95.Episodi
Episodi 95
96.Episodi
Episodi 96
97.Episodi
Episodi 97
98.Episodi
Episodi 98
99.Episodi
Episodi 99
100.Episodi
Episodi 100
101.Episodi
Episodi 101
102.Episodi
Episodi 102
103.Episodi
Episodi 103
104.Episodi
Episodi 104
105.Episodi
Episodi 105
106.Episodi
Episodi 106
107.Episodi
Episodi 107
108.Episodi
Episodi 108
109.Episodi
Episodi 109
110.Episodi
Episodi 110
111.Episodi
Episodi 111
112.Episodi
Episodi 112
113.Episodi
Episodi 113
114.Episodi
Episodi 114
115.Episodi
Episodi 115
116.Episodi
Episodi 116
117.Episodi
Episodi 117
118.Episodi
Episodi 118
119.Episodi
Episodi 119
120.Episodi
Episodi 120
121.Episodi
Episodi 121
122.Episodi
Episodi 122
123.Episodi
Episodi 123
124.Episodi
Episodi 124
125.Episodi
Episodi 125
126.Episodi
Episodi 126
127.Episodi
Episodi 127
128.Episodi
Episodi 128
129.Episodi
Episodi 129
130.Episodi
Episodi 130
131.Episodi
Episodi 131
132.Episodi
Episodi 132
133.Episodi
Episodi 133
134.Episodi
Episodi 134
135.Episodi
Episodi 135
136.Episodi
Episodi 136
137.Episodi
Episodi 137
138.Episodi
Episodi 138
139.Episodi
Episodi 139
140.Episodi
Episodi 140
141.Episodi
Episodi 141
142.Episodi
Episodi 142
143.Episodi
Episodi 143
144.Episodi
Episodi 144
145.Episodi
Episodi 145
146.Episodi
Episodi 146
147.Episodi
Episodi 147
148.Episodi
Episodi 148
149.Episodi
Episodi 149
150.Episodi
Episodi 150
151.Episodi
Episodi 151
152.Episodi
Episodi 152
153.Episodi
Episodi 153
154.Episodi
Episodi 154
155.Episodi
Episodi 155
156.Episodi
Episodi 156
157.Episodi
Episodi 157
158.Episodi
Episodi 158
159.Episodi
Episodi 159
160.Episodi
Episodi 160
161.Episodi
Episodi 161
162.Episodi
Episodi 162
163.Episodi
Episodi 163
164.Episodi
Episodi 164
165.Episodi
Episodi 165
166.Episodi
Episodi 166
167.Episodi
Episodi 167
168.Episodi
Episodi 168
169.Episodi
Episodi 169
170.Episodi
FUND
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site