Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Ali Baba dhe 40 hajdutet

Gjithashtu i njohur si:

Ali Baba dhe 40 hajdutet Dubluar Ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Ali Baba është një druvar i varfër që zbulon papritur strehën e fshehtë të një bande hajdutësh. Në një shpellë magjike hajdutësh ruani thesaret e pamasë që janë uzurpuar ndër vite.
IMDB
na
Shteti
Kohëzgjatja
na min
Data e publikimit
na
dubluar
973 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu