Bashkohu me ne

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Gjithashtu i njohur si:

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Që nga vdekja e babait të tij, barra e mbështetjes së familjes ka rënë mbi supet e Tanjirou Kamado. Edhe pse jetojnë e varfër në një mal të largët, familja Kamado mund të gëzojë një jetë relativisht të qetë dhe të lumtur. Një ditë, Tanjirou vendos të zbresë në fshatin lokal për të fituar pak para duke shitur qymyr. Gjatë kthimit, bie nata, duke e detyruar Tanjirou të strehohet në shtëpinë e një njeriu të çuditshëm, i cili e paralajmëron për ekzistencën e demonëve mishngrënës që rrinë në pyll gjatë natës. Kur ai më në fund mbërrin në shtëpi të nesërmen, ai përballet me një pamje të tmerrshme - e gjithë familja e tij është masakruar. Më keq akoma, e vetmja e mbijetuar është motra e tij Nezuko, e cila është kthyer në një demon gjakatar. I konsumuar nga zemërimi dhe urrejtja, Tanjirou betohet të hakmerret për familjen e tij dhe të qëndrojë pranë vëllait të tij të vetëm të mbetur. Krahas grupit misterioz që e quajnë veten Korpusi i vrasësve të demonëve, Tanjirou do të bëjë gjithçka që duhet për të vrarë demonët dhe për të mbrojtur mbetjet e njerëzimit të motrës së tij të dashur.
7,804 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu