Datat e episodeve

Serialet ne kete liste jan ne faqen ton por episodet ne vazhdim priten nga Japonia .

Re:Monster

Vlerësohet se episodi tjetër do të vijë më  6/24/2024

Date A Live

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më 6/26/2024,

Wind Breaker

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më  6/27/2024

Tsukimichi -Moonlit Fantasy

Vlerësohet se episodi tjetër do të vijë më 6/24/2024

That Time I Got Reincarnated as a Slime

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më  6/28/2024

The Irregular at Magic High School Me titra Shqip

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më  6/28/2024, 

The New Gate

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më  6/29/2024

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më  2024/06/23 

Mysterious Disappearances

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më  6/26/2024

Viral Hit

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më 6/26/2024,

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Season 2 Part 2

Vlerësohet se episodi i ardhshëm do të vijë më 2024/06/23

Throne of Seal

Pritet qe episodi tjeter te vi ne 27 Qershor, 2024

The Misfit of Demon King Academy II Part 2

Pritet qe episodi tjeter te vi ne 6/28/2024,

Swallowed Star

Pritet qe episodi tjeter te vi ne Qershor 25, 2024

Kaiju No. 8

Pritet qe episodi tjeter te vi ne 6/15/2024

Gods' Games We Play

Pritet qe episodi tjeter te vi ne 6/24/2024

Perfect World

Pritet qe episodi tjeter te vi ne 6/28 /2024

Soul Land 2: Peerless Tang Sect

Pritet qe episodi tjeter te vi ne 6/29/2024

Kjo eshte liste e Serialeve aktuale qe jane ne AnimeShqip dhe NUK perfshin serialet e reja kjo liste mund te perditesohet ne cdo kohe nga ekipi i AnimeShqip per te shtuar ose hequr serialet qe mund ti kemi perfunduar. Ekipi i AnimeShqip po ben me te miren per te sjelle seriale dhe filma te rinj cdo dite keshtuqe ndihmo faqen dhe miqt tuaj duke shperndare faqen tone me ta.