AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Skuadra e Drejtesise

Also Known As:

Skuadra e Drejtesise - Superheronjtë dhe Gjuetarët


Overview
Skuadra e Drejtësisë po përballet me një tmerr të ri: ata janë ktyer në adoleshentë! Ndërkohë, heronjtë e Rubi-t, duhet të bashkojnë forcat me skuadrën e Drejtësisë për të zbuluar pse planeti i tyre është ndryshuar në mënyrë misterioze përpara se një e keqee madhe të shkatërrojë gjithçka.
IMDB
na
Country
Duration
na min
Release Date
na
102 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site