Dragon Ball Super

Dragon Ball Super! Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Shtatë vjet pas ngjarjeve të Dragon Ball Z, Toka është në paqe dhe njerëzit e saj jetojnë të lirë nga çdo rrezik që fshihet në univers. Sidoqoftë, kjo paqe është jetëshkurtër; një e keqe e fjetur zgjohet në skajet e errëta të galaktikës: Beerus, Zoti i pamëshirshëm i Shkatërrimit. Të shqetësuar nga një profeci se ai do të mposhtet nga një "Zot Super Saiyan", Beerus dhe shoqëruesi i tij engjëllor fillojnë të kërkojnë në univers për këtë qenie misterioze. Pa kaluar shumë, ata arrijnë në Tokë ku ndeshen SON-Goku, një nga luftëtarët më të fuqishëm të planetit dhe miqtë e tij po aq të fuqishëm.
1.Episodi
Episode 1
2.Episodi
Episode 2
3.Episodi
Episode 3
4.Episodi
Episode 4
5.Episodi
Episode 5
6.Episodi
Epiosode 6
7.Episodi
Episode 7
8.Episodi
Episode 8
9.Episodi
Episode 9
10.Episodi
Episode 10
11.Episodi
Episode 11
13.Episodi
Episode 13
13.Episodi
Episode 13
14.Episodi
Episode 14
15.Episodi
Episode 15
16.Episodi
Episode 16
17.Episodi
Episode 17
18.Episodi
Episode 18
19.Episodi
Episode 19
20.Episodi
Episode 20
21.Episodi
Episode 21
22.Episodi
Episode 22
23.Episodi
Episode 23
24.Episodi
Episode 24
25.Episodi
Episode 25
26.Episodi
Episode 26
27.Episodi
Episode 27
28.Episodi
Episode 28
29.Episodi
Episode 29
30.Episodi
Episode 30
31.Episodi
Episode 31
32.Episodi
Episode 32
33.Episodi
Episode 33
34.Episodi
Episode 34
35.Episodi
Episode 35
36.Episodi
Episode 36
37.Episodi
Episode 37
38.Episodi
Episode 38
39.Episodi
Episode 39
40.Episodi
Episode 40
41.Episodi
Episode 41
42.Episodi
Episode 42
43.Episodi
Episode 43
44.Episodi
Episode 44
45.Episodi
Episode 45
46.Episodi
Episode 46
47.Episodi
Episode 47
48.Episodi
Episode 48
49.Episodi
Episode 49
50.Episodi
Episode 50
51.Episodi
Episode 51
52.Episodi
Episode 52
53.Episodi
Episode 53
54.Episodi
Episode 54
55.Episodi
Episode 55
56.Episodi
Episode 56
57.Episodi
Episode 57
58.Episodi
Episode 58
59.Episodi
Episode 59
60.Episodi
Episode 60
61.Episodi
Episode 61
62.Episodi
Episode 62
63.Episodi
Episode 63
64.Episodi
Episode 64
65.Episodi
Episode 65
66.Episodi
Episode 66
67.Episodi
Episode 67
68.Episodi
Episode 68
69.Episodi
Episode 69
70.Episodi
Episode 70
71.Episodi
Episode 71
72.Episodi
Episode 72
73.Episodi
Episode 73
74.Episodi
Episode 74
75.Episodi
Episode 75
76.Episodi
Episode 76
77.Episodi
Episode 77
78.Episodi
Episode 78
79.Episodi
Episode 79
80.Episodi
Episode 80
81.Episodi
Episode 81
82.Episodi
Episode 82
83.Episodi
Episode 83
84.Episodi
Episode 84
85.Episodi
Episode 85
86.Episodi
Episode 86
87.Episodi
Episode 87
88.Episodi
Episode 88
89.Episodi
Episode 89
90.Episodi
Episode 90
91.Episodi
Episode 91
92.Episodi
Episode 92
93.Episodi
Episode 93
94.Episodi
Episode 94
95.Episodi
Episode 95
96.Episodi
Episode 96
97.Episodi
Episode 97
98.Episodi
Episode 98
99.Episodi
Episode 99
100.Episodi
Episode 100
101.Episodi
Episode 101
102.Episodi
Episode 102
103.Episodi
Episode 103
104.Episodi
Episode 104
105.Episodi
Episode 105
106.Episodi
Episode 106
107.Episodi
Episode 107
108.Episodi
Episode 108
109.Episodi
Episode 109
110.Episodi
Episode 110
111.Episodi
Episode 111
112.Episodi
Episode 112
113.Episodi
Episode 113
114.Episodi
Episode 114
115.Episodi
Episode 115
116.Episodi
Episode 116
117.Episodi
Episode 117
118.Episodi
Episode 118
119.Episodi
Episode 119
120.Episodi
Episode 120
121.Episodi
Episode 121
122.Episodi
Episode 122
123.Episodi
Episode 123
124.Episodi
Episode 124
125.Episodi
Episode 125
126.Episodi
Episode 126
127.Episodi
Episode 27
128.Episodi
Episode 128
129.Episodi
Episode 129
130.Episodi
Episode 130
131.Episodi
Episode 131 FUND
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site