Fairy Tail

Fairy Tail Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Në tokën mistike të Fiores, magjia ekziston si një pjesë thelbësore e jetës së përditshme. Esnafet e panumërta magjike qëndrojnë në thelbin e të gjithë aktivitetit magjik dhe shërbejnë si vende për magjistarët me mendje të njëjtë që të bashkohen dhe të marrin përsipër kërkesat për punë. Midis tyre, Fairy Tail spikat nga pjesa tjetër si një vend force, shpirti dhe familja. Lucy Heartfilia është një magjistare e re që kërkon çelësat e portës qiellore dhe ëndrra e saj është të bëhet një magjistare e plotë duke u bashkuar me këtë repart të famshëm. Në kërkimin e saj, ajo ndeshet me Natsu Dragneel dhe partnerin e tij Happy, të cilët janë në një kërkim për të gjetur babanë birësues të Natsu, dragoin Igneel. Pasi u mashtrua nga një burrë, Lucy bie nën një përpjekje për rrëmbim, vetëm për t'u shpëtuar nga Natsu. E shokuar i saj, ai tregon se është anëtar i Fairy Tail dhe e fton atë t'i bashkohet. Atje, Lucy takon anëtarët e çuditshëm të repartit, si magjistari i akullit Grey Fullbuster dhe shpatarja magjike Erza Scarlet. Së bashku si familje, ata luftojnë me forcat e së keqes, ndihmojnë ata në nevojë dhe fitojnë miq të rinj, gjatë gjithë kohës duke shijuar aventurën e pafund që është Fairy Tail.
1.Episodi
Episode 1
2.Episodi
Episode 2
3.Episodi
Episode 3
4.Episodi
Episode 4
5.Episodi
Episode 5
6.Episodi
Episode 6
7.Episodi
Episode 7
8.Episodi
Episode 8
9.Episodi
Episode 9
10.Episodi
Episode 10
11.Episodi
Episode 11
12.Episodi
Episode 12
13.Episodi
Episode 13
14.Episodi
Episode 14
15.Episodi
Episode 15
16.Episodi
Episode 16
17.Episodi
Episode 17
18.Episodi
Episode 18
19.Episodi
Episode 19
20.Episodi
Episode 20
21.Episodi
Episode 21
22.Episodi
Episode 22
23.Episodi
Episode 23
24.Episodi
Episode 24
25.Episodi
Episode 25
26.Episodi
Episode 26
27.Episodi
Episode 27
28.Episodi
Episode 28
29.Episodi
Episode 29
30.Episodi
Episode 30
31.Episodi
Episode 31
32.Episodi
Episode 32
33.Episodi
Episode 33
34.Episodi
Episode 34
35.Episodi
Episode 35
36.Episodi
Episode 36
37.Episodi
Episode 37
38.Episodi
Episode 38
39.Episodi
Episode 39
40.Episodi
Episode 40
41.Episodi
Episode 41
42.Episodi
Episode 42
43.Episodi
Episode 43
44.Episodi
Episode 44
45.Episodi
Episode 45
46.Episodi
Episode 46
47.Episodi
Episode 47
48.Episodi
Episode 48
49.Episodi
Episode 49
50.Episodi
Episode 50
51.Episodi
Episode 51
52.Episodi
Episode 52
53.Episodi
Episode 53
53.Episodi
Episode 53
55.Episodi
Episode 55
56.Episodi
Episode 56
57.Episodi
Episode 57
58.Episodi
Episode 58
59.Episodi
Episode 59
60.Episodi
Episode 60
61.Episodi
Episode 61
62.Episodi
Episode 62
63.Episodi
Episode 63
64.Episodi
Episode 64
65.Episodi
Episode 65
66.Episodi
Episode 66
67.Episodi
Episode 67
68.Episodi
Episode 68
69.Episodi
Episode 69
70.Episodi
Episode 70
71.Episodi
Episode 71
72.Episodi
Episode 72
73.Episodi
Episode 73
74.Episodi
Episode 74
75.Episodi
Episode 75
76.Episodi
Episode 76
77.Episodi
Episode 77
78.Episodi
Episode 78
79.Episodi
Episode 79
80.Episodi
Episode 80
81.Episodi
Episode 81
82.Episodi
Episode 82
83.Episodi
Episode 83
84.Episodi
Episode 84
85.Episodi
Episode 85
86.Episodi
Episode 86
87.Episodi
Episode 87
88.Episodi
EPisode 88
89.Episodi
Episode 89
90.Episodi
Episode 90
91.Episodi
Episode 91
92.Episodi
Episode 92
93.Episodi
Episode 93
94.Episodi
Episode 94
95.Episodi
Episode 95
96.Episodi
Episode 96
97.Episodi
Episode 97
98.Episodi
Episode 98
99.Episodi
Episode 99
100.Episodi
Episode 100
101.Episodi
Episode 101
102.Episodi
Episode 102
103.Episodi
Episode 103
104.Episodi
Episode 104
105.Episodi
Episode 105
106.Episodi
Episode 106
107.Episodi
Episode 107
108.Episodi
Episode 108
109.Episodi
Episode 109
110.Episodi
Episode 110
111.Episodi
Episode 111
112.Episodi
Episde 112
113.Episodi
Episode 113
114.Episodi
Episode 114
115.Episodi
Episode 115
117.Episodi
Episode 117
117.Episodi
Episode 117
118.Episodi
Episode 118
119.Episodi
Episode 119
120.Episodi
Episode 120
121.Episodi
Episode 121
122.Episodi
Episode 122
123.Episodi
Episode 123
124.Episodi
Episode 124
125.Episodi
Episode 125
126.Episodi
Episode 126
127.Episodi
Episode 127
128.Episodi
Episode 128
129.Episodi
Episode 129
130.Episodi
Episode 130
131.Episodi
Episode 131
132.Episodi
Episode 132
133.Episodi
Episode 133
134.Episodi
Episode 134
135.Episodi
Episode 135
136.Episodi
Episode 136
137.Episodi
Episode 137
138.Episodi
Episode 138
139.Episodi
Episode 139
140.Episodi
Episode 140
141.Episodi
Episode 141
142.Episodi
Episode 142
143.Episodi
Episode 143
144.Episodi
Episode 144
145.Episodi
Episode 145
146.Episodi
Episode 146
147.Episodi
Episode 147
148.Episodi
Episode 148
149.Episodi
Episode 149
150.Episodi
Episode 150
151.Episodi
Episode 151
152.Episodi
Episode 152
153.Episodi
Episode 153
154.Episodi
Episode 154
155.Episodi
Episode 155
156.Episodi
Episode 156
157.Episodi
Episode 157
158.Episodi
Episode 158
159.Episodi
Episode 159
160.Episodi
Episode 160
161.Episodi
Episode 161
162.Episodi
Episode 162
163.Episodi
Episode 163
164.Episodi
Episode 164
165.Episodi
Episode 165
166.Episodi
Episode 166
167.Episodi
Episode 167
168.Episodi
Episode 168
169.Episodi
Episode 169
170.Episodi
Episode 170
171.Episodi
Episode 171
172.Episodi
Episode 172
173.Episodi
Episode 173
174.Episodi
Episode 174
175.Episodi
Episode 175 FUNDI I SEZONIT 1
1.Episodi
Episode 1
2.Episodi
Episode 2
3.Episodi
Episode 3
4.Episodi
Episode 4
5.Episodi
Episode 5
6.Episodi
Episode 6
7.Episodi
Episode 7
8.Episodi
Episode 8
9.Episodi
Episode 9
10.Episodi
Episode 10
11.Episodi
Episode 11
12.Episodi
Episode 12
13.Episodi
Episode 13
14.Episodi
Episode 14
15.Episodi
Episode 15
16.Episodi
Episode 16
17.Episodi
Episode 17
18.Episodi
Episode 18
19.Episodi
Episode 19
20.Episodi
Episode 20
21.Episodi
Episode 21
22.Episodi
Episode 22
23.Episodi
Episode 23
24.Episodi
Episode 24
25.Episodi
Episode 25
26.Episodi
Episode 26
27.Episodi
Episode 27
28.Episodi
Episode 28
29.Episodi
Episode 29
30.Episodi
Episode 30
31.Episodi
Episode 31
32.Episodi
Episode 32
33.Episodi
Episode 33
34.Episodi
Episode 34
35.Episodi
Episode 35
36.Episodi
Episode 36
37.Episodi
Episode 37
38.Episodi
Episode 38
39.Episodi
Episode 39
40.Episodi
Episode 40
41.Episodi
Episode 41
42.Episodi
Episode 42
43.Episodi
Episode 43
44.Episodi
Episode 44
45.Episodi
Episode 45
46.Episodi
Episode 46
47.Episodi
Episode 47
48.Episodi
Episode 48
49.Episodi
Episode 49
50.Episodi
Episode 50
51.Episodi
Episode 51
52.Episodi
Episode 52
53.Episodi
Episode 53
54.Episodi
Episode 54
55.Episodi
Episode 55
56.Episodi
Episode 56
57.Episodi
Episode 57
58.Episodi
Episode 58
59.Episodi
Episode 59
60.Episodi
Episode 60
61.Episodi
Episode 61
62.Episodi
Episode 62
63.Episodi
Episode 63
64.Episodi
Episode 64
65.Episodi
Episode 65
66.Episodi
Episode 66
67.Episodi
Episode 67
68.Episodi
Episode 68
69.Episodi
Episode 69
70.Episodi
Episode 70
71.Episodi
Episode 71
72.Episodi
Episode 72
73.Episodi
Episode 73
74.Episodi
Episode 74
75.Episodi
Episode 75
76.Episodi
Episode 76
77.Episodi
Episode 77
78.Episodi
Episode 78
79.Episodi
Episode 79
80.Episodi
Episode 80
81.Episodi
Episode 81
82.Episodi
Episode 82
83.Episodi
Episode 83
84.Episodi
Episode 84
85.Episodi
Episode 85
86.Episodi
Episode 86
87.Episodi
Episode 87
88.Episodi
Episode 88
89.Episodi
Episode 89
90.Episodi
Episode 90
91.Episodi
Episode 91
92.Episodi
Episode 92
93.Episodi
Episode 93
94.Episodi
Episode 94
95.Episodi
Episode 95
96.Episodi
Episode 96
97.Episodi
Episode 97
98.Episodi
Episode 98
99.Episodi
Episode 99
100.Episodi
Episode 100
101.Episodi
Episode 101
102.Episodi
Episode 102 FUNDI I SEZONIT 2
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site