Throne of Seal

Throne of Seal Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Gjashtë mijë vjet më parë, mbretërimi i lavdishëm i njerëzimit përfundoi si rezultat i një pushtimi të racës së demonëve, i shkaktuar nga shfaqja e 72 perëndive demonike. Për të mbrojtur mbetjet e njerëzimit, Aleanca e Tempujve u duk se ndaloi përparimin e demonëve dhe stabilizoi përkohësisht situatën. Aktualisht, nëntë vjeçari Long Hao Chen po stërvitet për t'u bërë pjesë e Sallës së Tempullit Knight. Nëpërmjet përkushtimit të plotë dhe mbështetjes së shokëve të tij, ai kalon provimin e kalorësit. Tani, nën tutelën e mësuesit të tij Long Xing Yu, Long Hao Chen duron Ritualin e Ringjalljes së Shenjtë për të përcaktuar aftësinë e tij. Rituali zbulon se Long Hao Chen është një Bir i Dritës – një individ që zotëron një sasi të madhe energjie shpirtërore. Duke njohur potencialin premtues të dishepullit të tij, Long Xing Yu i kërkon Long Hao Chen të bëhet një kalorës i fortë i aftë për të mposhtur Zotin Demon përkrah tij. Me sfida të panumërta që e presin, Long Hao Chen mund të jetë luftëtari që mund t'i japë fund epokës së errësirës.
1.Episodi
Episodi 1
2.Episodi
Episodi 2
3.Episodi
Episodi 3
4.Episodi
Episodi 4
5.Episodi
Episodi 5
6.Episodi
Episodi 6
7.Episodi
Episodi 7
8.Episodi
Episodi 8
9.Episodi
Episodi 9
10.Episodi
Episodi 10
11.Episodi
Episodi 11
12.Episodi
Episodi 12
13.Episodi
Episodi 13
14.Episodi
Episodi 14
15.Episodi
Episodi 15
16.Episodi
Episodi 16
17.Episodi
Episodi 17
18.Episodi
Episodi 18
19.Episodi
Episodi 19
20.Episodi
Episodi 20
21.Episodi
Episodi 21
22.Episodi
Episodi 22
23.Episodi
Episodi 23
24.Episodi
Episodi 24
25.Episodi
Episodi 25
26.Episodi
Episodi 26
27.Episodi
Episodi 27
28.Episodi
Episodi 28
29.Episodi
Episodi 29
30.Episodi
Episodi 30
31.Episodi
Episodi 31
32.Episodi
Episodi 32
33.Episodi
Episodi 33
34.Episodi
Episodi 34
35.Episodi
Episodi 35
36.Episodi
Episodi 36
37.Episodi
Episodi 37
38.Episodi
Episodi 38
39.Episodi
Episodi 39
40.Episodi
Episodi 40
41.Episodi
Episodi 41
42.Episodi
Episodi 42
43.Episodi
Epoisodi 43
44.Episodi
Episodi 44
45.Episodi
Episodi 45
46.Episodi
Episodi 46
47.Episodi
Episodi 47
48.Episodi
Episodi 48
49.Episodi
Episodi 49
50.Episodi
Episodi 50
51.Episodi
Episodi 51
52.Episodi
Episodi 52
53.Episodi
Episodi 53
54.Episodi
Episodi 54
55.Episodi
Episodi 55
56.Episodi
Episodi 56
57.Episodi
Episodi 57
58.Episodi
Episodi 58
59.Episodi
Episodi 59
60.Episodi
Episodi 60
61.Episodi
Episodi 61
62.Episodi
Episodi 62
63.Episodi
Episodi 63
64.Episodi
Episodi 64
65.Episodi
Episodi 65
66.Episodi
Episodi 66
67.Episodi
Episodi 67
68.Episodi
Episodi 68
69.Episodi
Episodi 69
70.Episodi
Episodi 70
71.Episodi
FUND
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site