Banner

Soul Land

Gjithashtu i njohur si:

Soul Land Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Tang San është një nga dishepujt më prestigjioz të klanit të arteve marciale të sektit Tang dhe i pashoq në përdorimin e armëve të fshehura. Me pritshmëri të mëdha, pleqtë e sektit besojnë se e ardhmja e tij do të jetë e ndritshme; megjithatë Tang zgjedh të braktisë këtë jetë me koston e marrjes së njohurive të ndaluara të sektit - një veprim i dënueshëm me vdekje. Tang, tani i kënaqur me ngritjen e tij të dijes, nuk sheh asnjë arsye për të vazhduar të jetojë dhe të kërcejë nga Maja e Ferrit, por pak e dinte se ky nuk do të ishte fundi i ekzistencës së tij. Në kontinentin Douluo, të fortët mbizotërojnë dhe të dobëtit humbasin. Çdo person zotëron një shpirt të lindur, disa prej të cilave mund të kultivohen dhe forcohen, duke i dhuruar përdoruesit e tij përfitime të ndryshme. Ata që kanë lindur me shpirtra të tillë mund të bëhen Mjeshtër Shpirti, një profesion që konsiderohet si një nga më fisnikët e kontinentit. Tang, i rimishëruar në këtë botë të çuditshme, njeh vetëm jetën e djalit të një farkëtari. Në moshën gjashtë vjeç, ai merr pjesë në ceremoninë e "Mjeshtrit të Shpirtit" dhe zbulon se shpirti i tij është Bari i Argjendtë Blu - gjoja shpirti më i padobishëm në botë. Në të kundërt, megjithatë, ai zotëron fuqi të fortë shpirtërore. Tani, i ndihmuar edhe nga kujtimet e jetës së tij të mëparshme, e ardhmja e Tang si një Mjeshtër Shpirti nuk është aspak e zymtë.
IMDB
9.3
Shteti
Data e publikimit
2023
7,442 shikime
0
Episod 1
Episodi 1
Episod 2
Episodi 2
Episod 3
Episodi 3
Episod 4
Episodi 4
Episod 5
Episodi 5
Episod 6
Episodi 6
Episod 7
Episodi 7
Episod 8
Episodi 8
Episod 9
Episodi 9
Episod 10
Episodi 10
Episod 11
Episodi 11
Episod 12
Episodi 12
Episod 13
Episodi 13
Episod 14
Episodi 14
Episod 15
Episodi 15
Episod 16
Episodi 16
Episod 17
Episodi 17
Episod 18
Episodi 18
Episod 19
Episodi 19
Episod 20
Episodi 20
Episod 21
Episodi 21
Episod 22
Episodi 22
Episod 23
Episodi 23
Episod 24
Episodi 24
Episod 25
Episodi 25
Episod 26
Episodi 26
Episod 27
Episodi 27
Episod 28
Episodi 28
Episod 29
Episodi 29
Episod 30
Episodi 30
Episod 31
Episodi 31
Episod 32
Episodi 32
Episod 33
Episodi 33
Episod 34
Episodi 34
Episod 35
Episodi 35
Episod 36
Episodi 36
Episod 37
Episodi 37
Episod 38
Episodi 38
Episod 39
Episodi 39
Episod 40
Episodi 40
Episod 41
Episodi 41
Episod 42
Episodi 42
Episod 43
Episodi 43
Episod 44
Episodi 44
Episod 45
Episodi 45
Episod 46
Episodi 46
Episod 47
Episodi 47
Episod 48
Episodi 48
Episod 49
Episodi 49
Episod 50
Episodi 50
Episod 51
Episodi 51
Episod 52
Episodi 52
Episod 53
Episodi 53
Episod 54
Episodi 54
Episod 55
Episodi 55
Episod 56
Episodi 56
Episod 57
Episodi 57
Episod 58
Episodi 58
Episod 59
Episodi 59
Episod 60
Episodi 60
Episod 61
Episodi 61
Episod 62
Epoisodi 62
Episod 63
Episodi 63
Episod 64
Episodi 64
Episod 65
Episodi 65
Episod 66
Episodi 66
Episod 67
Episodi 67
Episod 68
Episodi 68
Episod 69
Episodi 69
Episod 70
Episodi 70
Episod 71
Episodi 71
Episod 72
Episodi 72
Episod 73
Episodi 73
Episod 74
Episodi 74
Episod 75
Episodi 75
Episod 76
Episodi 76
Episod 77
Episodi 77
Episod 78
Episodi 78
Episod 79
Episodi 79
Episod 80
Episodi 80
Episod 81
Episodi 81
Episod 82
Episodi 82
Episod 83
Episodi 83
Episod 84
Episodi 84
Episod 85
Episodi 85
Episod 86
Episodi 86
Episod 87
Episodi 87
Episod 88
Episodi 87
Episod 89
Episodi 89
Episod 90
Episodi 90
Episod 91
Episodi 91
Episod 92
Episodi 92
Episod 93
Episodi 93
Episod 94
Episodi 94
Episod 95
Episodi 95
Episod 96
Episodi 96
Episod 97
Episodi 97
Episod 98
Episodi 98
Episod 99
Episodi 99
Episod 100
Episodi 100
Episod 101
Episodi 101
Episod 102
Episodi 102
Episod 103
Episodi 103
Episod 104
Episodi 104
Episod 105
Episodi 105
Episod 106
Episodi 106
Episod 107
Episodi 107
Episod 108
Episodi 108
Episod 109
Episodi 109
Episod 110
Episodi 110
Episod 111
Episodi 111
Episod 112
Episodi 112
Episod 113
Episodi 113
Episod 114
Episodi 114
Episod 115
Episodi 115
Episod 116
Episodi 116
Episod 117
Episodi 117
Episod 118
Episodi 118
Episod 119
Episodi 119
Episod 120
Episodi 120
Episod 121
Episodi 121
Episod 122
Episodi 122
Episod 123
Episodi 123
Episod 124
Episodi 124
Episod 125
Episodi 125
Episod 126
Episodi 126
Episod 127
Episodi 127
Episod 128
Episodi 128
Episod 129
Episodi 129
Episod 130
Episodi 130
Episod 131
Episodi 131
Episod 132
Episodi 132
Episod 133
Episodi 133
Episod 134
Episodi 134
Episod 135
Episodi 135
Episod 136
Episodi 136
Episod 137
Episodi 137
Episod 138
Episodi 138
Episod 139
Episodi 139
Episod 140
Episodi 140
Episod 141
Episodi 141
Episod 142
Episodi 142
Episod 143
Episodi 143
Episod 144
Episodi 144
Episod 145
Episodi 145
Episod 146
Episodi 146
Episod 147
Episodi 147
Episod 148
Episodi 148
Episod 149
Episodi 149
Episod 150
Episodi 150
Episod 151
Episodi 151
Episod 152
Episodi 152
Episod 153
Episodi 153
Episod 154
Episodi 154
Episod 155
Episodi 155
Episod 156
Episodi 156
Episod 157
Episodi 157
Episod 158
Episodi 158
Episod 159
Episodi 159
Episod 160
Episodi 160
Episod 161
Episodi 161
Episod 162
Episodi 162
Episod 163
Episodi 163
Episod 164
Episodi 164
Episod 165
Episodi 165
Episod 166
Episodi 166
Episod 167
Episodi 167
Episod 168
Episodi 168
Episod 169
Episodi 169
Episod 170
Episodi 170
Episod 171
Episodi 171
Episod 172
Episodi 172
Episod 173
Episodi 173
Episod 174
Episodi 174
Episod 175
Episodi 175
Episod 176
Episodi 176
Episod 177
Episodi 177
Episod 178
Episodi 178
Episod 179
Episodi 179
Episod 180
Episodi 180
Episod 181
Episodi 181
Episod 182
Episodi 182
Episod 183
Episodi 183
Episod 184
Episodi 184
Episod 185
Episodi 185
Episod 186
Episodi 186
Episod 187
Episodi 187
Episod 188
Episodi 188
Episod 189
Episodi 189
Episod 190
Episodi 190
Episod 191
Episodi 191
Episod 192
192
Episod 193
Episodi 193
Episod 194
Episodi 194
Episod 195
Episodi 195
Episod 196
Episodi 196
Episod 197
Episodi 197
Episod 198
Episodi 198
Episod 199
Episodi 199
Episod 200
Episodi 200
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site