2 luane drejt Venecias

2 luane drejt Venecias Dubluar ne Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Dy regjisoret shgiptare, Vani dhe Kaçi, ftohen te marrin pjese né Festivalin Nderkombetar te Filmit nê Venecia. Né fillim të udhëtimit nga Bari për në Venecia, ata takojnë dy aktore qè punojnë në industrinë e filmave për të rritur dhe nga ky moment e tutje, katershja vazhdon se bashku udhetimin per ne Venedik, gje qe sjell shume trazira dhe ngaterresa
94 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site