Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Batman kunder Njeriu me dy fytyra

Gjithashtu i njohur si:

Batman kunder Njeriu me dy fytyra Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Dy fytyrësh. Prokurori i Qarkut të Gotham City, Harvey Dent është gjymtuar në një aksident laboratorik. Kur dyfytyrësi dyfytyrësh fillon një zbavitje krimi, Batman dhe Robin duhet të zgjidhin misterin e identitetit të tij...
IMDB
7.2
Data e publikimit
2017
255 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Mbylle