Banner

Batman pas kapucit te kuq

Gjithashtu i njohur si:

Batman pas kapucit te kuq Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Pjesërisht hero dhe pjesërisht kriminal, Kapuci i Kuq fillon te pastroje Gotham me efikasitetin e Batman, por pa ndjekur te njejtin kod etik.
238 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site