Banner

Berserk: The Golden Age Arc I - The Egg of the King

Gjithashtu i njohur si:

Berserk: The Golden Age Arc I - The Egg of the King Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Në Mbretërinë e Midland, një mercenar i quajtur Guts endet në tokë, duke preferuar një jetë konfliktuale sesa një jetë paqeje. Pavarësisht se gjasat nuk janë kurrë në favor të tij, ai është një forcë e pandalshme që mposht çdo kundërshtar, duke përdorur një shpatë masive më të madhe se ai. Një ditë, Griffith, udhëheqësi misterioz i grupit mercenar Band of the Hawk, dëshmon aftësinë e betejës së luftëtarit dhe fton shpatarin endacak të bashkohet me skuadrën e tij. Duke refuzuar ofertën, Guts sfidon Griffith-in në një duel - dhe, për habinë e të parit, më pas mposhtet dhe detyrohet të bashkohet. Tani, Guts duhet të luftojë së bashku me Griffith dhe ekuipazhin e tij për të ndihmuar Midland të mposhtë Perandorinë e Chuder. Megjithatë, Griffith duket se ka motive të fshehta, duke dëshiruar diçka shumë më të madhe sesa thjesht zgjidhjen e luftës...
IMDB
8.9
Shteti
Data e publikimit
2012
176 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site