Banner

Berserk: The Golden Age Arc III - The Advent

Also Known As:

Berserk: The Golden Age Arc III - The Advent Me Titra Shqip


Overview
Band of the Hawk është pakësuar në vitin që kur Guts i la ata në udhëtimin e tij për të krijuar fatin e tij. I pavetëdijshëm për fatin e tyre, Guts kthehet në Hawks - tani duke u udhëhequr nga ish-aleati i tij Casca - pasi një thashetheme rreth tyre kalon rrugën e tij. Dikur shpëtimtarët e mbretërisë së Midland, Band of the Hawk tani janë gjuajtur teksa luftojnë dëshpërimisht për jetën e tyre ndërsa komplotojnë për të liruar udhëheqësin e tyre, Griffith, pasi ai u burgos për kryerjen e tradhtisë. Por njeriu që ata shpëtojnë është larg Griffith-it që ata kujtojnë. Griffith është një predhë e ish-vetës së tij karizmatike pas një viti torture të vazhdueshme dhe të tmerrshme. I paaftë më të ecë, të flasë, madje as të mbajë shpatën, ai nuk ka asgjë tjetër përveç xhingëllit të vogël e të çuditshëm, Behelit Crimson, që nuk do ta lërë. I gjithë Band of the Hawk dëshiron të rritet në madhështi edhe një herë, por sa janë të gatshëm të sakrifikojnë për t'u kthyer në lavdinë e tyre të kaluar? Nuk duket e mundur, por kur zemra e Griffith errësohet dhe një eklips diellor nxi qiellin, Behelit ofron një zgjedhje që do t'i lërë Band of the Hawk me një fat të zhytur në gjak që do t'i ndjekë ata për pjesën tjetër të ditëve të tyre.
IMDB
9.3
Country
Release Date
2013
374 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site