Banner

Detective Conan Movie: The Story of Haibara Ai - Black Iron Mystery Train

Also Known As:

Detective Conan Movie: The Story of Haibara Ai - Black Iron Mystery Train Me titra Shqip


Overview
Filmi do të fokusohet në të kaluarën e Ai Haibara dhe do të rindërtojë harkun e Trenit të Misterit nga anime televizive, e cila tregon takimin e Haibara dhe Conan për herë të parë. Filmi do të përfshijë gjithashtu skena nga Nëndetësja Kurogane no
127 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site