Djali Astro

Djali Astro Dubluar ne Shqip

Vendi
United Nations
Data e publikimit
2015
Vështrim i përgjithshëm
Ai është një robot i vogël me fuqi të veçanta. Ai mund të fluturojë, të flasë 60 gjuhë dhe të zbulojë nëse një qenie njerëzore është e mirë apo e keqe. Ai fuqizohet nga një reaktor atomik në gjoks dhe ka një kompjuter për një tru. Ai lufton për të mbrojtur botën nga njerëzit dhe robotët që dëmtojnë të tjerët.
194 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site