Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Fantastiket

Gjithashtu i njohur si:

Fantastiket Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Bob Parr ka hequr dorë nga ditët e tij superhero për të punuar si nj regullues i sigurimeve dhe per të rritur tre fëmijet e tij me gruan e til ish-heroike ne periferi. Por kur ai merr nje detyre misterioze, ësht koha tễ kthehet në kostum
627 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu