Fuqia e Dëshirave

Fuqia e Dëshirave Dubluar ne Shqip

Vendi
United Nations
Data e publikimit
2023
Vështrim i përgjithshëm
armik shume te frikshem - mbretin e Rosas, Mbretin Magnifiko per te shpetuar komunitetin e saj dhe per te vertetuar se kur vullneti inje njeriu te guximshem lidhet me magjine e yjeve, mund te ndodhin mrekulli.
1,118 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site