Banner

Gjëmimi

Gjithashtu i njohur si:

Gjëmimi Dubluar ne shqip


Vështrim i përgjithshëm
⁣Në një botë ku mundja me përbindësh është një sport global dhe përbindëshat janë atletë super yje, adoleshentja Uini kërkon të ndjekë hapat e babait të saj duke e trajnuar një përbindësh të dashur të keq në një kampion.
144 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site