Banner

Jujutsu Kaisen 0 Filmi

Also Known As:

Jujutsu Kaisen 0 Filmi Me titra Shqip


Overview
Yuuta Okkotsu është i përhumbur. Që kur shoqja e tij e fëmijërisë Rika vdiq në një aksident trafiku, fantazma e saj ka ngecur me të. Por shpirti i saj nuk duket siç e dinte dikur vajza e ëmbël Yuuta. Në vend të kësaj, ajo shfaqet si një entitet monstruoz dhe i fuqishëm që e mbron ashpër atë. Në pamundësi për të kontrolluar sjelljen e dhunshme të Rikës, Yuuta është e pafuqishme për të ndaluar gjakderdhjen që vjen nga hakmarrja e saj brutale. Si rezultat, kur kapet nga magjistarët "Jujutsu" - rojet sekrete të botës, të trajnuar për të luftuar forcat si Rika - Yuuta dëshiron të izolohet plotësisht në mënyrë që askush tjetër të mos lëndohet. Megjithatë, kapësi i tij, magjistari Satoru Gojou, ka plane të ndryshme për të: ai do të bashkohet me shkollën e mesme Jujutsu dhe do të mësojë të kontrollojë Rikën në mënyrë që të ndihmojë njerëzit. Tani në vitin e parë në këtë shkollë, Yuuta fillon të mësojë artet e Jujutsu dhe të luftojë qeniet malinje. Krahas shokëve të tij të rinj të klasës Maki Zenin, një ekspert i armëve Jujutsu; Toge Inumaki, një magjistar që përdor fjalët e tij si armë; dhe Panda, një ari panda në dukje që ecën dhe flet, Yuuta fillon të gjejë vendin e tij në botë dhe, për një herë, të ndihet rehat me aftësitë e tij. Megjithatë, ndërsa stërvitja e tij përparon, Yuuta mëson se rreziqet e botës së Jujutsu shkojnë shumë përtej asaj të shpirtrave të këqij.
144 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site