Banner

Kung Fu Panda 4

Gjithashtu i njohur si:

Kung Fu Panda 4 Me titra Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Po po përgatitet për t'u bërë udhëheqësi shpirtëror i Luginës së tij të Paqes, por gjithashtu ka nevojë për dikë që të zërë vendin e tij si Luftëtari i Dragoit. Si i tillë, ai do të trajnojë një praktikues të ri kung fu për vendin dhe do të ndeshet me një horr të quajtur Kameleon, i cili sjell në mendje zuzarët nga e kaluara.
IMDB
6.5
Shteti
Data e publikimit
2024-03-02
3,969 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site