Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Lufta e Yjeve

Gjithashtu i njohur si:

Lufta e Yjeve Filma Te Dubluar Ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
I vendosur midis Episodit II dhe III, The Clone Wars është filmi i parë i animuar kompjuterik i Star Wars. Anakin dhe Obi Wan duhet të zbulojnë se kush e rrëmbeu djalin e Jabba Hutt dhe ta kthejnë atë të sigurt. Seperatistët do të përpiqen çdo gjë për t'i ndaluar ata dhe për të prishur çdo mundësi për një marrëveshje diplomatike midis Hutts dhe Republikës.
51 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Mbylle