AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Luftetarja e henes Filmi Zemrat ne Akull

Also Known As:

Luftetarja e henes Filmi Zemrat ne Akull Dubluar ne Shqip


Overview
Ndersa Sabrina dhe miqte e saj shijoine pushimet e Krishtlindjeve, njễ stuhi debore e pazakonte dhe e eger godet qytetin. Mbreteresha e kege e debores shte kthyer për te pushtuar Token. A do ta giejë Sabrina kristalin para mbretereshes dhe a do te mjaftone fugite e saj per te shpetuar Token nga dimri
IMDB
na
Country
Genre
Duration
na min
Release Date
na
filma
dubluar
shqip
149 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site