Bashkohu me ne
AdBlock for Safari

Ju keni bllokuar rreklamat! ?

Ju kerkojme te lejoni rreklamat per te pasur akses ne faqe pasi kjo eshte e vetmja menyre qe ne mund te qendrojme hapur! ?

AnimeShqip.info

Metropolis

Gjithashtu i njohur si:

Metropolis Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
Kenichi dhe xhaxhai i tij detektiv, Shunsaku Ban, largohen nga Japonia per te vizituar Metropolis, né kerkim te kriminelit, Dr. Laughton. Megjithate, kur më ne fund gjejne Dr. Laughton, Kenichi dhe Shunsaku e gjejne veten te ndare dhe te zhytur në mes te nje komploti me te madh. Ndërsa Shunsaku kerkon nipin dhe shpjegimet e tij, Kenichi perpiget te mbroje Timan (nje vajze e re misterioze), nga Duka Red dhe djali i til i biresuar Rock, t cilet te dy kanë arsye shume te ndryshme per ta gjejnë ate.
52 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu