AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Mumjet

Also Known As:

Mumjet film i dubluar ne Shqip


Overview
⁣Ndiqni udhëtimin e çuditshëm dhe gazmor, të tre mumjeve mjaft simpatike. Ato detyrohen të vijnë nga qyteti sekret nën rrënojat e Egjiptit të lashtë, ku ato jetojnë, në Londrën e ditëve të sotme. Misioni i tyre është të marrin mbrapsht unazën e çmuar të familjes mbretërore, që e ka marrë pa leje, një arkeolog ambicioz.
126 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site