Nahueli dhe Libri Magjik

Nahueli dhe Libri Magjik Dubluar ne shqip

Vështrim i përgjithshëm
⁣Nahuel jeton me babin e tij peshkatar duke e ndihmuar atë edhe pse ka shumë frikë nga deti. Duke qënë një djalë shumë kurioz, ai gjen një libër magjik që kërkohet nga një magjistar ambicioz. Këtu fillon aventura...
47 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site