Banner

Njeriu I Hekurt I Pamposhtur

Also Known As:

Njeriu I Hekurt I Pamposhtur Dubluar ne Shqip


Overview
⁣Kur përpjekjet e një industrialisti kryelartë për të ngritur një tempull të lashtë Kinez e bëjnë atë të plagoset rëndë dhe të kapet nga forcat e armikut, ai duhet të përdorë idetë e tij për një armaturë revolucionare në mënyrë që të luftojë si një superhero.
119 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site