Piratet e Vegjel Mallkimi i shpates se shenjte

Piratet e Vegjel Mallkimi i shpates se shenjte Dubluar ne Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Yjeve. Per te cilen thuhet qe mallkon kedo qe e zoteron. mes tyre eshte Zoro. Luffy dhe te tierêt nuk e dine pse ai po takon Sagon: Mikune fimfrise so Zoro -3 nga servitia ty Shpatarit.
594 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site