AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Psycho-Pass : Providence

Also Known As:

Psycho-Pass Movie: Providence Me titra Shqip


Overview
Janar 2118. Kryeinspektori i Departamentit të Hetimit Kriminal, Akane Tsunemori, merr një raport për një incident në një anije të huaj - trupi i profesor Milicia Stronskaya është zbuluar. Pas incidentit është një grup i njohur si Peacebreakers, një organizatë e huaj paraushtarake dhe një kërcënim i ri i jashtëm, i cili synon punimet kërkimore të profesorit të njohur si "Dokumenti Stronskaya". I ribashkuar me Shinya Kogamin, një ish i arratisur nga Departamenti i Hetimit Kriminal, Akane përballet me një çështje që përshkallëzohet shpejt përtej pritshmërive të tyre. Dokumentet Stronskaya mund të zbulojnë një të vërtetë që do ta tronditte deri në palcë qeverinë japoneze, madje edhe sistemin Sibyl. Pikërisht në këtë histori të patreguar zbulohet lidhja që mungon.
83 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site