Vetëm anëtarët
Kjo përmbajtje është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu

Rruga per El Dorado

Rruga per El Dorado Dubluar ne Shqip

Data e publikimit
2000
Vështrim i përgjithshëm
Pas nie mashtrimi te deshtuar, dy mashtrues perfundone me nje harte per ne El Dorado, "gyteti i arte" perrallor, dhe nje udhetim te paqëllimte ne Botën e Re. Per habine e tyre, harta e çon giftin dreit qytetit mitik, ku banoret e befasuar menjehere filloine t'i adhurojne ata si perêndi. Pyetja e vetme eshté, a i plackisin ata vendasit per gjithka qe vlejne, apo ka me shume tek El Dorado se sa flori?
183 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site