AdBlock for Safari

Ne kerkojme ndjes por rreklamat ne faqe jan bllokuar dhe aksesi esht bllokuar deri sa ju te hiqni bllokuesin e rreklamave ?

animeshqip.info

Shkolla e Rrugës - Pushimet Verore

Also Known As:

Shkolla e Rrugës - Pushimet Verore Dubluar ne Shqip


Overview
⁣Sa fillojne pushimet verore femijet e shkolles shperndahen te pushojne ne forma te ndryshme. Vetem Deiv mbetet ne qytet i vetem dhe i deshperuar ai ben nje zbulim. Shkolla gjate pushimeve pushtohet dhe drejtori i shkolles zhduket.
175 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site