Shkolla e Superheronjve (Sky High)

Shkolla e Superheronjve (Sky High) Dubluar ne Shqip

Vështrim i përgjithshëm
I vendosur ne nje bote ku superheronte njihen dhe pranohen pergjithesisht, i riu Will Stronghold, diali i Commander dhe Jetstream, perpiqet te gieje nje ekuiliber midis te qenit nje adoleshent normal dhe nie superheroi.
348 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site