Shtepia ne Bregdet

Shtepia ne Bregdet Dubluar ne Shqip

Vendi
Japan
Data e publikimit
2022
Vështrim i përgjithshëm
Gjate pushimeve verore, nxenésit e klases se gjashte Kosuke dhe Natsume luajne ne nje pallat qe do te prishet. Ata e giejne veten te brenda nje fenomeni te uditshem. Gjithçka qè ata mund te shohin reth tyre eshte vetem deti i pafundem.
283 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site