Skubi du dhe fantazma e kuqe

Skubi du dhe fantazma e kuqe Dubluar ne Shqip

Vendi
Albania
Data e publikimit
2018
Vështrim i përgjithshëm
Grupi i Misterit SHPK viziton nje resort kuzhine te drejtuar nga xhaxhai i Fredit, Bobby Flay, Ndersa shijon pamjet, nje fantazme sulmon te ftuarit dhe shkaterron vendin. Tani eshte ne dorrën e grupit te ndaloje kercënimin e fantazmes.
261 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site