Skubi Du - Shen Valentini

Skubi Du - Shen Valentini Dubluar ne Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Kur Skubi dhe banda kthehen në Coolsville për Diten e Shen Valentinit, ata zbulojnë se adoleshentët po rrëmbehen nga Lover's Lane -- dhe ata janë te dyshuarit kryesore. Per t'i börë gerat edhe me keq, Shagi meson se ish e dashura e tij tani po takohet me JC Chasez!
291 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site