Banner

Sofia e Parë - Princesha e Vogël

Gjithashtu i njohur si:

Sofia e Parë - Princesha e Vogël Dubluar ne Shqip


Vështrim i përgjithshëm
⁣Sofia është një vajzë me origjinë të thjeshtë, e cila përjeton një kthesë të papritur në jetën e saj kur nëna e saj martohet me Mbretin dhe ajo bëhet njëkohësisht mbretëreshë. Me ndihmën e tre zanave magjepsëse të Akademisë Mbretërore të Trajnimit, Sofia kupton se të dukesh si një princeshë është e lehtë, por për të sjellë si një e tillë duhet të ketë një zemër të mirë dhe të mëshirueshme, dhe një karakter të ndershëm që vlerëson të tjerët. Për të qenë një princeshë e vërtetë, duhet të ketë një karakter të sinqertë dhe të kujdeset për të tjerët para se të kujdeset për veten.
105 shikime
0
Komentet
The comment field is only for members. Logohu, Rregjistrohu
    Test Site