Super Mario Bros

Super Mario Bros Dubluar ne Shqip

Vendi
United Nations
Data e publikimit
2023
Vështrim i përgjithshëm
Ndersa punonin nen toke per te regulluar nje tub uji, vellezerit hidraulike nga Bruklin, Mario dhe Luixhi transportohen ne nje tub misterioz dhe enden ne nje bote magjike. Por kur villezerit ndahen, Mario fillon nje kerkim epike per te gjetur Luixhin.
253 Shikimet
0
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site