Banner

Zoti Pibadi dhe Shermani

Also Known As:

Zoti Pibadi dhe Shermani Dubluar ne shqip


Overview
⁣Zoti Pibadi, është qenia më e zgjuar në botë. Ai është një qen, që ka arritur të birësojë një djalosh të quajtur Sherman. Edhe pse Shermani është djalë shumë i bindur, ai gabimisht do të hap një mal me probleme...
137 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site