A Returner's Magic Should Be Special

A Returner's Magic Should Be Special Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Bota është në prag të shkatërrimit pas një lufte shkatërruese dhjetëvjeçare në "labirintin e hijes". Desir Arman është një nga magjistarët e fundit të aftë që ka mbetur në këmbë, por edhe ai nuk mund të krahasohet me armikun e frikshëm që kërcënon vetë ekzistencën e njerëzimit. Pikërisht kur ai është i sigurt se ka ardhur fundi, ai kthehet në kohë në ditët e para të studimit të magjisë në Akademinë prestigjioze Hebrion! Me këtë shans të dytë të rrallë, Desir është i vendosur të shpëtojë jo vetëm veten, por edhe miqtë dhe shokët që dikur i humbi. Të armatosur me njohurinë se çfarë ka të ardhmen e tyre, a mund të bëjnë një ndryshim përpjekjet e tij, apo janë të gjithë të dënuar të rijetojnë të njëjtin fat të tmerrshëm?
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site