Berserk

Berserk Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Tani i quajtur për vdekje dhe i destinuar për t'u gjuajtur nga demonët deri në ditën kur vdes, Guts nis një udhëtim për të sfiduar një fat kaq të tmerrshëm, ndërsa valët e kafshëve e ndjekin pamëshirshëm. Duke ngurtësuar vendosmërinë e tij, ai merr tehun monstruoz Dragonslayer dhe zotohet se do të hakmerret ndaj përgjegjësit, duke gjuajtur pikërisht njeriun të cilit dikur e kishte parë dhe e konsideronte mik. Gjatë rrugës, ai ndeshet me disa aleatë të pamundur, si një kukudh i vogël i quajtur Puck dhe Isidro, një hajdut i ri që kërkon të mësojë artin e shpatës nga ish mercenari. Ndërsa grupi i rremë mblidhet ngadalë pasi ka vendosur t'i bashkohet Guts në kërkimin e tij, ata do të përballen me një rrezik të jashtëzakonshëm ndryshe nga çdo gjë që kanë përjetuar më parë.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site