Black Lagoon

Black Lagoon Me titra Shqip

Vështrim i përgjithshëm
Brenda Tajlandës është Roanapur, një qytet i çoroditur, i mbushur me krime, ku as autoritetet apo kishat nuk janë të paprekura nga kthetrat e korrupsionit. Një strehë për të dënuarit dhe të degjeneruarit njësoj, qyteti është i njohur për të qenë qendra e aktiviteteve dhe operacioneve të paligjshme, shpesh të nxitura nga sindikatat lokale të krimit. Hyn Rokurou Okajima, një biznesmen mesatar japonez i cili ka jetuar një jetë të mërzitshme dhe monotone, kur më në fund i jepet mundësia për të ndryshuar ritmin me një udhëtim me dorëzim në Azinë Juglindore. Udhëtimi i tij i biznesit shkon me shpejtësi drejt greminës ndërsa Rokurou kapet nga një grup mercenar që vepron në Roanapur, i quajtur Laguna e Zezë. Grupi planifikon ta përdorë atë si një mjet pazaresh në negociatat të cilat përfundimisht dështuan. Tani i braktisur dhe i tradhtuar nga ish-punëdhënësi i tij, Rokurou vendos të bashkohet me Lagunën e Zezë. Për të mbijetuar, ai duhet të përshtatet shpejt me mjedisin e tij të ri dhe të përgatitet për gjakderdhjen dhe mundimin që do të vijnë. Një thriller pa ndalesë, me oktan të lartë, Laguna e Zezë gërmohet në thellësitë e moralit dhe virtytit njerëzor. Dëshmitari Rokurou duke luftuar për të mbajtur vlerat dhe filozofitë e tij të paprekura ndërsa ngadalë shndërrohet nga biznesmen në mercenar të pamëshirshëm.
Komentet
Fusha e komenteve është vetëm për anëtarët. Identifikohu, Regjistrohu
    Test Site