Banner

Blue Lock

Also Known As:

Blue Lock Me titra Shqip


Overview
Yoichi Isagi ishte vetëm pak çaste larg shënimit të një goli që do ta dërgonte skuadrën e tij të futbollit të shkollës së mesme te kombëtaret, por një vendim në sekondë për t'ia kaluar topin shokut të skuadrës i kushtoi atij realitetin. I hidhur, i hutuar dhe i zhgënjyer, Isagi pyet nëse rezultati do të ishte ndryshe nëse ai nuk do të kishte bërë pasimin. Kur sulmuesi i ri kthehet në shtëpi, e pret një ftesë nga Unioni i Futbollit të Japonisë. Përmes një procesi vendimmarrës arbitrar dhe të njëanshëm, Isagi është një nga treqind sulmuesit U-18 të përzgjedhur për një projekt të diskutueshëm të quajtur Blue Lock. Qëllimi përfundimtar i projektit është që një nga lojtarët e përzgjedhur të kthehet në sulmuesin yll të kombëtares japoneze. Për të gjetur pjesëmarrësin më të mirë, çdo diamant i përafërt duhet të konkurrojë kundër të tjerëve përmes një serie garash solo dhe ekipore për t'u ngjitur në krye. Duke lënë mënjanë kundërshtimet e tij etike ndaj projektit, Isagi ndihet i detyruar të luftojë rrugën e tij drejt majës, edhe nëse kjo do të thotë të shkatërrojë pamëshirshëm ëndrrat e 299 sulmuesve të rinj aspirues.
IMDB
9.5
Country
Release Date
2022
532 views
0
Comments
The comment field is only for members. Login, Register
    Test Site